Services
für Gastronomie, F&B, Winzer, Brauer und Blogger

Shopping: Kochzubehör, Kochbücher, Lebensmittel

Suchen und finden Sie Bücher und Produkte als Geschenk oder für Ihren Eigenbedarf. Der Kauf der Ware erfolgt über Amazon.de.

Für Sie interessante Produkte können Sie ganz bequem im Warenkorb sammeln (ggf. auch wieder heraus nehmen).

Suchergebnisse

The Little Paris Kitchen: Classic French recipes with a fresh and fun approach von: Rachel Khoo

 

 : The Little Paris Kitchen: Classic French recipes with a fresh and fun approach
variant image
In Partnerschaft mit Amazon.de
Amazon.de Preis: EUR 16,99
ab 16/12/2018 01:33 CET



Verfügbarkeit: Gewöhnlich versandfertig in 24 Stunden




Bindung: Gebundene Ausgabe
Marke: Penguin Books Ltd
EAN: 9780718158118
Ausgabe: 01
ISBN: 9780718158118
Artikel Abmessungen: 992772234118
Label: Michael Joseph
Sprachen: EnglischVeröffentlichtEnglischOriginalspracheEnglischUnbekannt
Hersteller: Michael Joseph
MPN: 34450317
Anzahl Artikel: 1
Anzahl Seiten: 288
Erscheinungsdatum: März 15, 2012
Herausgeber: Michael Joseph
Studio: Michael Joseph




ähnliche Produkte: ähnliche Produkte: Alternate Versions: Click to Display

Browse for similar items by category: Click to Display



Produktbeschreibung:

Product Description:
Rachel Khoo serves up a modern twist on classic French cooking. Rachel Khoo was determined to get to grips with French cooking, so to learn more she moved to Paris, not speaking a word of French, and enrolled at Le Cordon Bleu, the world-famous cookery school. Six years later, she still lives and works in Paris, cooking up a selection of classic French dishes from all over the country and giving them a fresh makeover with her own modern twists. From a Croque Madame muffin and the classic Boeuf bourguignon, to a deliciously fragrant Provencal lavender and lemon roast chicken, Rachel celebrates the culinary landscape of France as it is today and shows how simple these dishes are. The 120 recipes in the book range from easy, everyday dishes like Omelette Piperade, to summer picnics by the Seine and afternoon 'gouter' (snacks), to meals with friends and delicious desserts including classics like Creme brulee and Tarte tatin. It's a book that celebrates the very best of French home-cooking in a modern and accessible way.Real French food is no longer something only served in fancy restaurants; Rachel will show how you can add a little French culinary touch to your everyday life at home, no matter where you are in the world, or how big your kitchen is!



Kunden-Rezensionen


Impressum